Jeg har i min sykurv forskellige typer mønstre, de er lette at sy og alle kan være med. Der er udførlig vejledning med i alle mønstre.

Broderi og Patchwork.

Her kommer min tegneglæde mig til gode. Jeg nyder at lave broderi-mønstre der så kan sættes sammen med patchworkstoffer på forskellig måde alt efter hvilket mønster du går i gang med. Jeg har valgt en let kant så alle kan være med til at sy. Der er udførlig vejledning med og mine broderier kan laves af alle også nybegyndere, der er kun brugt 4 forskellige sting i mønstrene. Alle mønstrene passer sammen i serier og kan sættes sammen til et helt tæppe efter eget valg.

Julehusene er ”efter-jul” billeder, en træt julefamilie slapper af, der er i mønsteret desuden vedlagt vejledning til at sy 4 stuer i et stort hus.

Applikation:

Det er let at applikere mine små ”billedtæpper” - alle kan være med her. De kan syes i hånd eller på maskine. De 4 årstider indeholder også mønster på hvordan du kan sy en ”symaskinehat” så du har noget kønt at se på når du sætter hatten over maskinen. Du kan skifte tæppet på symaskinehatten efter årstiden. 

Tæpper til småbørn og barnlige sjæle, er bare en fornøjelse at sy, enten på maskine eller i hånden. 

Gaveposer:

Det er en fest at lave gaveposer, jeg har fundet en rigtig nem måde at sy poser med broderi på, posen der passer til gaven, det er bare at gå i gang, hvem vil ikke have en gavepose med stof og tråd eller marmelade, vælg selv.

God fornøjelse fra Vibeke!